Mærker

 • Apollo

  Apollo

  Hos Apollo arbejdes med forskellige moderne materialer og man følger den seneste udvikling. For eksempel bruges i stigende grad økologisk og genbrugt bomuld og bambus. Kollektionen er omhyggeligt sammensat med komfort og holdbarhed i tankerne. 

  Apollo har en bred og varieret kollektion af bukser, sokker og hjemmesko, som så vidt muligt produceres Oeko-tex certificeret.

 • B.S. Jeans

  B.S. Jeans

  Mærket B.S. Jeans kendetegnes ved deres smarte jeans med en god pasform. Disse jeans er perfekte til hverdagen, og med den lækre stretch, bliver du sikret en god komfort. Hos Give Tøjcenter sælger vi både jeans og denim jakker fra B.S. Jeans til altid lave priser. 

  Mangler du et par lækre jeans eller en ny cowboyjakke, så kan du finde det nedenunder. 

 • Berntson

  Berntson

  Berntson leverer moderigtigt tøj til bemærkelsesværdige priser.

  Lækre kvalitetsprodukter til herrer i de fleste størrelser.

  Du finder hos Give Tøjcenter kollektioner indenfor både bukser, skjorter, T-shirts, Polo, bluser og cardigans

 • Blend

  Blend

  Herretøj og sko fra det kendte mærke Blend finder du her hos Give Tøjcenter. Vi har et bredt udvalg af Blend tøj og sko til herrer. Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at købe Blend online her på nettet eller i vores fysiske butik.

 • Bosswik

  Bosswik

  Give Tøjcenter forhandler det danske mærke Bosswik. De producerer kvalitetsbælter til herrer. Deres kollektioner er heletiden opdateret med de nyeste trends og tendenser inden for modebranchen. Bosswik stor vægt på læderkvaliteter, hvilket også kommer til udtryk i deres bælter.

  Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at købe Bosswik online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • Bruhl

  Bruhl

  Bruhl har produceret bukser siden 1923 og er meget kendt for deres kvalitet og pasform. Dette kommer ikke mindst til udtryk i deres kollektion af bukser og jeans. Hos Give Tøjcenter finder et stort udvalg at disse bukser og jeans. Give Tøjcenter forhandler dette kvalitetsmærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at købe Bruhl online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • C- Secure

  C- Secure

  For C-secure er det at skabe produkter med flot design og høj funktionalitet væsentligt. Virksomheden tilbyder en kollektion af RFID-beskyttede, hvor blandt andet kortholderne beskytter mod skimming.

  Kollektionen er udviklet og produceret i Holland og produkterne er lavet i den fineste Italienske læder.

 • Cassiopeia

  Cassiopeia

  Cassiopeia et perfekt til kvinder med former. Cassiopeia har størrelser fra 42-56. KSK-Fashion står bag dette mærker og har mange års erfaring med at designe tøj til plus-pigen.

  Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at køb Cassiopeia online her på nettet eller i vores fysiske butik.  

 • Charlie

  Charlie

  Charlie Choe er kendte for deres store kollektion af nattøj og morgenkåber til hele familien

  Komfortabelt nattøj til hyggelige stunder.

  Hos Charlie Choe tror vi på, at livet ikke altid behøver at være seriøst. Vi ønsker, at folk skal kunne grine af livet og slappe af i nuet. Det gør vi ved at skabe pyjamas til glade og ubekymrede stunder.

 • Crossbow

  Crossbow

  Crossbow er et Svensk mærke der fremstiller huer, handsker, strømper, sokker undertøj, strømpebugser, leggings og nattøj til damer og herrer. Deres produkter er udviklet af svenske designere til det skandinaviske marked. Kvaliteten er i top og henvender sig de de kunder der søger kvalitetsprodukter til lave priser. 

  Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at køb crossbow online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • DNY

  DNY

  DNY er et mærke som henvender sig til stilbevidste plus kvinder med styr på den seneste trend. Her er der fokus på både design og pasform. Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at køb DNY online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • Elkjær

  Elkjær

  Elkjær Strik ligger i Sunds ved Herning og blev etableret i 1951 og producerer kvalitetsprodukter i klassisk og moderne stil til herrer.

  I 1951 startede Aage og Børge Elkjær sammen med Egon Brdr. Elkjær og Co. På Stationsvej i Sunds. Dengang var der mange stikkerier i Danmark og alene i Sunds i 1950érne var der 3 stikkerier.

  Det var en helt anden verden i 1970érne og 1980érne, da de norske grossister kom jævnligt på besøg på fabrikken. De købte hele hylder kontant direkte fra strikkeriet til salg i Norge. Mange strikkerier flyttede til udlandet, men Elkjær valgte dengang ikke at flytte deres systue, da ønsket var dansk håndværk.

  I 2019 flyttede strikkeriet og det nye brand Ezin kom frem.

 • Finesmekker

  Finesmekker

  Roberto Jeans A/S er er dansk ejet firma der har specialiseret sig i at producerer både basis og fashion jeans. De står bag mærkerne Roberto Jeans og Finesmekker. Roberto jeans kollektionerne udmærker sig ved at være sporty og casual jeans kombineret med flotte design detaljer. En jeans der er særdeles velegnet til hverdagsbrug. Her får man meget kvalitet for pengene. Finesmekker er cool og casual jeans til den lidt yngre mand der går op i design og kvalitet. Derudover består begge kollektioner også af bl.a. trøjer, T-shirts, skjorter og jakker som matcher godt til deres jeans.

 • Fransa

  Fransa

  Fransa er et kendt og populært dame mærke. Fransa udmærker sig ved, at de formår at skabe en komplet kollektion, mix´n´match, hvor det komplette sæt tøj til kvinden kan findes hos kun denne ene forhandler.

  Dametøj fra Fransa er let og elegant dametøj til både hverdag og fest, med feminint look. Tøj til fornuftige priser!

 • Geographical Norway

  Geographical Norway

  National Geographical jakker til dame og herre. har et stort udvalg i billige Geographical Norway jakker online med prisgaranti. Her er altid gode tilbud på Geographical Norway jakker til børnene, damerne og herrerne.

 • Gnious

  Gnious

  GNIOUS har eksisteret siden 2005 og er et tøjmærke af dansk design til mænd. 

  Kollektionen er i tidløst dansk kvalitetsdesign og med ønsket om at fremme det stilfulde udtryk hos ham, der bærer tøjet. 

  Tøjet er hovedsageligt slim og regular fit, med og uden stretch.

 • Hattric

  Hattric

  Hattric er en af Tysklands førende leverandører af herrebukser – en del af Bültel International Fashion Group.

  Hattric er nøje udvalgt ud fra sin høje kvalitet, leveringssikkerhed og det store NOS program, der giver dig stor fleksibilitet i hverdagen.

  Den tyske standard skinner igennem i hele sortimentet, der spænder dybt og bredt. Du finder sportslige, casual, business bukser i kvaliteter og farver, der er nøje udvalgt til de sæsontilpassede kollektioner.

  Med Hattric bukser kan du tilbyde dine kunder såvel moderne som klassiske bukser til meget attraktive priser.

 • Heat Keeper

  Heat Keeper

  Velkommen til Heatkeeperens verden. Funktionelt tilbehør af høj kvalitet til en aktiv udendørs livsstil. Designet af vores in-house team af stylister baseret på kernefilosofien om, at alle genstande skal være behagelige, varme og funktionelle. Også under ekstreme forhold. Kan du lide at arbejde eller træne udendørs? Så er Heatkeepers lige hvad du har brug for!

 • Henderson

  Henderson

  Hendersons stilfulde klassiske kollektion, er det sofistikerede valg af hverdagstøj. Her kombinerer man god pasform med traditionelle og stilfulde detaljer. 

  Enkelthed og funktionalitet på tøjet gør Hendersons til et populært og velkendt mærke.

  Hos Give Tøjcenter forhandles hovedsageligt Hendersons skjorter.

 • IQ

  IQ

  IQ Sox

  Livet er for kort til at klade sig gå på af problemer med sved og generende undermundering.

  Derfor producerer vi strømper og undertøj i premium bambuskvalitet, der transporterer sved bedre end bomuld. Bambus har ogsp en antibakteriel virkning, som minimerer risikoen for lugtgener. Derudover opnår man generelt bare høj komfort med det meget bløde bambusgarn. Vi sørger løbende for at udvikle produkter, som er designet til at sikre optimal komfort, så vores brugere kan udfolde sig hele dagen - uden at føle sig hæmmet.

 • Jack & Jones

  Jack & Jones

  For mere end 25 år siden startede Jack&Jones ud med den første jeans kollektion. Et par unge fyre, der ville erobre verden med deres forkærlighed til denim.

  Her mange år senere handler det stadig om jeans, men da Jeans ikke er nok til at dække en fyrs gadarobebehov, har man valgt at udvidde  kollektionerne, så Jack&Jones dækker hele paletten til mænd.

 • JACK'S

  JACK'S

  Jack's er et herretøjsmærke, hvor det enkle, funktionelle og maskuline fremhæves. Kollektionerne er specielt velegnet hverdagsbrug.

  Det maskuline er gennemgående tema og ses tydeligt i alle designs.

  Du har mulighed for at variere dit udtryk uden at give slip på dine personlige præferencer i en kollektion med skandinavisk look.

 • Junk de luxe

  Junk de luxe

  JUNK de LUXE vrider det klassiske og tidløse design af vintagetøj gennem en moderigtig ramme. Målet er at skabe en stil, der er egnet til flere lejligheder, men som altid giver en markant kant. Vi beskriver dette samspil af gensidigt eksklusive stilistiske dimensioner som Street Tailoring.

  Vi skaber moderne, men tidløse beklædningsgenstande – en modsætning, der indkapsler vores kerneidentitet. Vi lægger stor vægt på at give de ideelle snit og detaljer til hvert eneste stykke tøj.

 • Karostar

  Karostar

  Karostar er super populært når det kommer til jeans, bukser og shorts til herre og dame; og det er der en rigtig god grund til. Karostars design sikrer nemlig, at du får en kombination af et fedt look, samtidig med en perfekt pasform. Bukserne er komfortable og smarte, og fås i mange forskellige typer og med forskellige mønstre. Derfor, når du køber jeans, bukser og shorts fra Karostar, får du bukser til enhver lejlighed; både hverdag og fest. 

 • KLAZIG

  KLAZIG

  KLAZIG

  Klarzig er et kendt dansk undertøjsmærke i høj kvalitet som du finder hos Give Tøjcenter. Vi har et bredt udvalg af KLAZIG undertøj og strømper. Se priserne og spar mange penge ved at køb KLAZIG online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

  Om du søger uld, bomuld eller bambus, finder du lækre produkter i Klazig kollektionerne.

 • Kopenhaken

  Kopenhaken

  Kopenhaken beklædning er kendt for sit klassiske design, dets funktionalitet og lækre kvalitet. Kopenhaken er inspireret af den danske natur og lunefulde vejr. 

  Kopenhaken prioriterer at producerer tøjet i Danmark og med stort fokus på  miljøet. Tøjet produceres på CRS godkendte fabrikker, hvor der ikke benyttes farlige kemikalier og de gode arbejdsforhold er i højsædet.

  Med tøj fra Kopenhaken får du skøn kvalitet til fair priser. 

 • LINDBERGH

  LINDBERGH

  Lindbergh er et modebrand til mænd. Vi skaber tøj, der er både moderne, autentisk og tidløst. Moderne styles, der hører hjemme i enhver garderobe, skabt med henblik på den moderne mand, der ønsker holdbar kvalitet.

  Søger du New Yorker look, businesslook eller den perfekte hverdagsskjorte, stilfuldt eller flexibelt, så findes det i Lindberghs kollektion.

  Hos Lindberg søges inspiration direkte hos brugerne i et fornemt samarbejde. 

 • Marc Lauge

  Marc Lauge

  Marc Lauge har mange års erfaring i at designe og producerer jeans og bukser til kvinder i alle aldre. Marc Lauge er kendt for deres fremragende pasform og gode kvalitet. Marc Lauge kollektionerne består ikke kun af underdele, der designes, også et bredt sortiment af toppe , bluser og jakker der passer sammen. Stilen er generelt flot og elegant, men der er også masser af tøj fra Marc Lauge som lavet med henblik på hverdagsbrug. Tøjer er derfor meget alsidigt og udbydes desuden til nogle fordelagtige priser her hos Give Tøjcenter. 

  Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at køb Marc Lauge online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • Marcus

  Marcus

  Lækkert herretøj i skøn kvalitet, når også stilen betyder noget for dig. 

  Marcus er en kollektion, der egner sig til både unge og ældre, med sit enormt store udvalg i næsten alle typer tøj i både afslappede og festlige styles. Den perfekte Mix´n´match kollektion.

  Marcus ønsker at kunden hver gang skal nyde tøjets pasform og kvalitet, så detaljerne på tøjet er gennemarbejdede for at optimere brugerens oplevelse.

  Marcus har blandt andet specialiseret sig i denim jeans og shorts, som fås i 4 forskellige fits med stretch, så pasformen givet optimal komfort for netop dig!

 • Miss RJ

  Miss RJ

  Miss RJ er Jeans til kvinder.

  Der er prioriteret god kvalitet og velvære til en fornuftig pris for brugerne af disse Jeans. Mis RJ egner sig til hverdagsbrug, når tiden er knap og aktiviteterne er mange. 

 • Move On

  Move On

  Move On er et norsk outdoor/vandre mærke, hvor man får høj kvalitet til billige penge. Tøj, som passer til al slags vejr.

  Hos Move On handler det ikke om at nå de højeste tinder på bjerget, men at få store naturoplevelser i tøj, der er tilpasset formålet. Praktisk og behagelig pasform, så det er let at komme på tur.

  Hos give tøjcenter finder du blandt andet outdoor vandrebukser, vandreshorts, veste, pulli, uldstrømper, handsker og jakker

 • Nordal

  Nordal

  Nordal producerer kvalitets habitter i mix og match. Mix og match betyder, at man kan få en størrelse jakke og en anden størrelse buks i samme metervare og findes op til størrelse 70 i alm. længde samt 37 i kort længde. 

  Niels Nordal er en del af den danske mode og har været det i over 40 år. Han er velkendt og respekteret i branchen.

  Virksomheden der består af 2 sælgere, og 3 medarbejdere på virksomheden, som er beliggende i Aabenraa i Sønderjylland.

  Nordal´s motto er: "Kvalitet frem for alt" og det er nok grund en til, at firmaet har klaret sig godt igennem årene.

  Medarbejderne hos Nordal, er kvalificerede og kender produkterne og hele processen bag.

  Alle deres varer produceres i Europa.

 • Ofelia

  Ofelia

  KSK Fashion som også producerer mærker Cassiopeia står også bag Ofelia. Ofelia er et brand med stor succes i mange lande verden over, og den store succes er et naturligt resultat af Ofelias mange lækre og tidssvarende dametøjskollektioner.

  Give Tøjcenter forhandler dette mærke til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at køb Ofelia online her på nettet eller i vores fysiske butik.  

 • Roberto Jeans

  Roberto Jeans

  Roberto Jeans A/S er er dansk ejet firma der har specialiseret sig i at producerer både basis og fashion jeans. De står bag mærkerne Roberto Jeans og Finesmekker. Roberto jeans kollektionerne udmærker sig ved at være sporty og casual jeans kombineret med flotte design detaljer. En jeans der er særdeles velegnet til hverdagsbrug. Begge kollektioner består også af bl.a. trøjer, T-shirts, skjorter og jakker som matcher godt til deres jeans.

  Give Tøjcenter forhandler disse mærker til lave priser. Se priserne og spar mange penge ved at køb Roberto eller Finesmekker online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • Sandgaard

  Sandgaard

  Sandgaards vision er at være bedst inden for mode, fra størrelse 36 til 56. De har ekspertisen og ved præcis, hvordan hver størrelse skal passe. De har været i branchen i mere end 15 år, og har lært, at ikke alle kvinder er ens i størrelse eller form
  Deres moto er: – vi gør en forskel – vi laver tøj til alle kvinder. Stilen er personlig. Style is forever – “SANDGAARD”

 • Tenson

  Tenson

  TENSON er kvalitetstøj til dig, der gerne vil inspireres til det udendørs liv, føle dig godt tilpas og samtidig udtrykke dig stilfuldt.

  Kollektionen af blandt andet overtøj, både jakker og bukser, er af høj kvalitet og tøj, der tåler at blive brugt.

  Finesserne på tøjet er nøje overvejede , med det hovedformål, at de er yderst funktionelle, samtidig med, at tøjet er behageligt at have på.

 • Vanting

  Vanting

  Vanting er et dansk mærke, der producerer tøj til piger i Plus size. 

  Kollektionen er modetøj med fokus på både kvalitet, pasform og pris. Vanting sortimentet findes som blandt andet kjoler, skjorter, strik, tunika og jakker, ofte i spændende smukke mønstre.

  Vanting producerer op til 12 kollektioner årligt, hvorfor der ofte vil findes nye produkter på hylderne.

  Give Tøjcenter forhandler mærket Vanting til lave priser.

  Se priserne og spar mange penge ved at køb Vanting online her på nettet eller i vores fysiske butik. 

 • Ølholm

  Ølholm

  Ølholm er kendt for deres deres godkendte sortiment af sikkerhedssko og støvler. Selvom det første fokus var sikkerhedssko til en lang række brancher, har Ølholm Safety nu også et stort udvalg af almindelige sko til både hverdag og særlige lejligheder.

  Fodtøj til både damer og herrer indenfor bla. sandaler, sneakers, løbesko og sko til festlige lejligheder.