Filtrér efter
Kategorier
Pris
kr. kr.
Filter

Varer af mærket Marc Lauge

Marc Lauge har mange års erfaring i at designe og producerer jeans og bukser til kvinder i alle aldre. Marc Lauge er kendt for deres fremragende pasform og gode kvalitet og deres brede kollektion som består af både bukser, toppe, bluser og jakker der passer sammen. Stilen er generelt flot og elegant, men der er også masser af tøj fra Marc Lauge som lavet med henblik på hverdagsbrug. Vi kan tilbyde Marc Lauge til yderst fordelagtige priser hos Give Tøjcenter og ønsker du hjælp, så tøv ikke med at kontakte os.

Om Marc Lauge 

Vi er glade for at kunne tilbyde et omfattende udvalg af dametøj fra Marc Lauge Jeans, som er en del af det anerkendte danske tøjhus med over 35 års erfaring inden for modetøj.

Marc Lauge begyndte sin rejse som en trendskabende jeans producent med en exceptionel høj standard inden for denim, hvilket nu er blevet synonymt med skandinavisk stil. Deres imponerende ekspertise og engagement i denim har gjort dem til et af de mest velkendte mærker inden for dametøj i hele Danmark. Specielt Lena, Lina og Luna jeans samt  Aleia leggings er mange kvinders foretrukne bukser, da de passer til alle former og findes i mange forskellige styles.

I de seneste år har designafdelingen hos Marc Lauge udvidet sig, og de har skabt en omfattende kollektion, der opretholder samme høje standard og kvalitet som deres ikoniske denim som både indeholder Jeans, 3/4 bukser, shorts, og jakker. De har nu også stor succes med tilbehør til deres Jeans som f.eks. bluser, T-shirts, tunika, leggings og blazere. Deres succes har ført til distribution i alle skandinaviske lande, Tyskland og Holland, hvilket vidner om deres brede appel til kvinder og betydelige succes på tværs af de forskellige markeder.

Vi er stolte af at kunne tilbyde Marc Lauge til meget billige priser, dette kan vi pga. af vores gode samarbejde og aftaler med firmaet. Vi ønsker at alle vores kunder kan få adgang til lækkert tøj uden at skulle gå på kompromis med deres budget, hvorfor vi også har prisgaranti, der sikrer, at du altid får den bedste pris på Marc Lauge Jeans hos os.

Vores venlige og hjælpsomme personale står altid klar til at assistere dig både i butikken og telefonen – de kan hjælpe med at finde netop det tøj som passer til din kropstype og stil uanset om det er dametøj fra Marc Lauge eller fra et af vores andre mærker.

Prisgaranti hos Give Tøjcenter

Hos os er du altid sikker på at få de billigste priser - læs mere om vores prisgaranti her

Hos os har du også mulighed for at opdele din betaling i rater via Anyday ... og vi er E-mærke godkendt = din sikkerhed for sikker online handel.