Bliv medlem af Give Tøjcenters Kundeklub og spar penge

Bliver du medlem af Give Tøjcenter Kundeklub, får du som tiden går, bedre og bedre fordele.

For kun 39 kr. om måneden, bliver du medlem i vores kundeklub og begynder straks at høste af fordelene.

Guldmedlem abonnementet giver dig altid 10% ekstra rabat på alle vores varer også i forvejen nedsatte varer og du har altid gratis fragt på bestilte varer, uanset ordrestørrelsen.

Som Guldmedlem har du også altid prisgaranti på alle vores varer. Det vil sige, hvis du finder en vare billigere et andet sted, så matcher vi altid prisen.

Du får også snigpremiere på specielle medlemstilbud der lanceres til dig, før de frigives til ikke medlemmer via givetojcenter.dk. Det betyder at du kan sikre dig netop din størrelse, før denne bliver udsolgt.

Guld+ medlem bliver du automatisk når du har været løbende medlem af vores kundeklub i 3 måneder.

Som Guld+ medlem får du alle fordelene du har haft som Guldmedlem. Desuden får du hvert kvartal en supershopper uge, hvor du får yderligere 10%, altså hele 20% rabat i alt, på alle varer på shoppen.

Som Guld+ medlem får du desuden en fødselsdagsgave.

Platin medlem bliver du automatisk når du har været løbende Guld+ medlem i 9 måneder.

Som Platin medlem får du alle fordele som du har haft som Guld+ medlem. Dertil får du desuden yderligere 10% rabat i den kvartalsmæssige supershopper uge. Du kan altså i supershopper ugen købe dine lækre varer med hele 30% i rabat på alle varer i shoppen. 

Desuden får du som Platin medlem også nogle nøje udvalgte særtilbud, hvor du køber produkterne til kostpris. 

Start dit medlemskab i dag og få dine fordele allerede på dit første køb.

Om du er Guld, Guld+ eller Platinmedlem afhænger helt af hvor længe du har været medlem i vores kundeklub. Så skynd dig at melde dig ind i dag og start dit guld medlemskab, med alle dets fordele.

Det koster 39,- pr. måned at være med i Give Tøjcenter Kundeklub, uanset om du er Guld - Guld+ -, eller Platinmedlem. Der er ingen binding på dit medlemskab, så du kan afmelde lige når du ønsker.