Generelle oplysninger

Give Tøjcenter ApS
CVR-nr. 28278829
Hjortsvangen 88
7323 Give
Support@givetojcenter.dk
Telefonnummer 75732540

Betaling

Give Tøjcenter modtager betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, JCB og Viabill. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Vi tager ikke kortgebyrer. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Give Tøjcenter bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr.

Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress. Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Levering

Ordrer afsendes indenfor 1-4 hverdage. Oftest indenfor 1-2 hverdage. Har du ikke modtaget dine varer indenfor 5 arbejdsdage fra modtagelse af din ordrebekræftelse, bedes du venligst kontakte kundeservice på support@givetojcenter.dk

Når pakken er klar til afhentning i den valgte Pakkeshop, modtager du en mail/sms. Du skal blot medbringe pakkenr. og gyldig ID, når du henter pakken.

Give Tøjcenter sørger for levering med GLS (med mindre andet angives). Rettidig levering forudsætter dog at GLS overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos GLS, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender Give Tøjcenter naturligvis en ny leverance uden beregning.

Der kan opstå situationer, hvor GLS leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.

Fragtpriser

1. Pakke uden omdeling som kan afhentes på et af GLS afhentningssteder. Ved køb over 399,- kr. (eksklusiv fragt) sendes ordren fragtfrit i DK.
Fragtprisen for ordrer under 399,- kr. er prisen 39,-
2. Pakken kan også bringes ud til en virksomhed (evt. din arbejdsplads) eller privatadresse. Ved køb over 399,- kr. er fragtprisen 20,-
Fragtprisen for ordrer under 399,- kr. er prisen 59,-

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, sender vi dig en returlabel, så du ikke har fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Give Tøjcenter
Hjortsvangen 88
7323 Give

Telefon 75732540

Mail support@givetojcenter.dk
Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, evt. på denne returseddel.

Refusion

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Give Tøjcenter har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret

Der gives 60 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop.
Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 45 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 15 dage efter have returneret forsendelsen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har givet for varen. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur.
Meddelelsen skal gives pr. mail på info@givetojcenter.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (Fortydelsesformular)

Varens stand, når du sender den retur Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad

der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ombytning af varer.

Du kan ombytte gratis hos Give Tøjcenter ved at bruge vedlagte returlabel.  Du finder den også her   

Vedlæg seddel med hvad du ønsker at bytte til.


Persondata politik

Her kan du læse, hvordan Give Tøjcenter ApS håndterer personoplysninger. 

1. Dataansvarlig

Flemming Gejl er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen. 

Vores kontaktoplysninger er:

Give Tøjcenter

Hjortsvangen 88

7323 Give

CVR-nr.: 28278829

Telefon: 75732540

Mail: info@givetojcenter.dk

2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

Besøg på hjemmeside

Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden: 

- type af browser 

- søgetermer

- IP-adresse

- netværkslokation

- informationer om computer

Formålet med indsamlingen.

Optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud

Retsgrundlaget.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af oplysninger.

Eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring.

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum.

Oplysningerne slettes når du ikke har besøgt hjemmesiden i 5 år.

Køb eller kommunikation via hjemmeside

Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:

- Navn

- Adresse

- Mailadresse

- Evt. Fødselsdato

- Telefonnummer

- Leveringsmåde

- Betalingsmåde

Formålet med indsamlingen.

Levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab.

Retsgrundlaget.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en vare til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Modtagere af oplysninger.

GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig samt vores It-support. 

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum. 

Oplysningerne bliver slettet 5 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

Tilmelding af nyhedsbrev

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev på webshoppen, indsamler vi følgende oplysninger: 

- Mailadresse

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev i butikken, indsamler vi følgende oplysninger:

- Navn

- By

- Mailadresse

- Mobilnummer 

Formålet med indsamlingen. 

At varetage vores interesse i at kunne levere et nyhedsbrev til dig samt se geografisk hvor vores kunder kommer fra.

Retsgrundlaget.

Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af oplysninger. 

Give Tøjcenter ApS samt vores It-support har adgang til oplysningerne.

Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum.

Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.

3. Dine rettigheder

Ret til at se oplysningerne

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi har registreret om dig, formålet med registreringen, kategorier af personoplysninger, modtagere af oplysningerne, samt hvorfra oplysningerne stammer.

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig. 

Ret til sletning

Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivningen er pålagt at skulle gemme. 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få behandling af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på et retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser.

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.

Ret til at transmittere oplysninger

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring.

Retten til at tilbagekalde samtykke

Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår øverst på side 1.

4. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne.

Du kan læse nærmere om vores sikkerhedsforanstaltninger i vores sikkerhedspolitik.

5. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk