Generelle oplysninger
Give Tøjcenter ApS
CVR-nr. 28278829
Hjortsvangen 88
7323 Give
Support@givetojcenter.dk
Telefonnummer: 75732540


Betaling
Give Tøjcenter modtager betaling med MobilePay, Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Vi tager ikke kortgebyrer. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Give Tøjcenter bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Alternativt kan du med Anyday dele din betaling op. Du betaler første afdrag når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Læs vilkår for Anyday her: www.anyday.io/da/terms-conditions/shopper


Levering
Ordrer afsendes indenfor 1-4 hverdage. Oftest indenfor 1-2 hverdage. Har du ikke modtaget dine varer indenfor 5 arbejdsdage fra modtagelse af din ordrebekræftelse, bedes du venligst kontakte kundeservice på support@givetojcenter.dk. Når pakken er klar til afhentning i den valgte Pakkeshop, modtager du en mail/sms. Du skal blot medbringe pakkenr. og gyldig ID, når du henter pakken. Give Tøjcenter sørger for levering med GLS (med mindre andet angives). Der kan opstå situationer, hvor GLS leverer til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer.


Fragtpriser
1. Pakke uden omdeling som kan afhentes på et af GLS afhentningssteder. Ved køb over 399,- kr. (eksklusiv fragt) sendes ordren fragtfrit i DK. Fragtprisen for ordrer under 399,- kr. er prisen 39,-

2. Pakken kan også bringes ud til en virksomhed (evt. din arbejdsplads) eller privatadresse. Ved køb over 399,- kr. er fragtprisen 20,- Fragtprisen for ordrer under 399,- kr. er prisen 59,-


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, sender vi dig en returlabel, så du ikke har fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.


Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til: Give Tøjcenter Hjortsvangen 88 7323 Give Telefon 75732540 Mail support@givetojcenter.dk. Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav eller til pakkeshops. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet, evt. på denne returseddel.


Fortrydelsesret
Der gives 365 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 350 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 15 dage efter have afsendt varen.

Fortrydelsesfristen udløber 350 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 350 dage efter den dag, du modtager den første vare. Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage, som du har givet for varen.

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den. Fristen indebærer, at du har 365 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives pr. mail på support@givetojcenter.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du her (Fortrydelsesformular)


Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Ombytning af varer
Du kan ombytte gratis hos Give Tøjcenter ved at bruge vedlagte returlabel. Vedlæg returseddel eller seddel med hvad du ønsker at ombytte til.


Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Returnering Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 15 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, du kan benytte vedlagte returlabel, og så modregner vi 39,- Det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.


Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:
Give Tøjcenter
Hjortsvangen 88
7323 Give

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse indenfor butikkens åbningstider, som er
Mandag – Fredag Kl. 10 – 17.30
Lørdag Kl. 10 – 13.


Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Flemming Gejl på tlf. 75732540 eller på mail info@givetojcenter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:
Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odrPersondata politik
Her kan du læse, hvordan Give Tøjcenter ApS håndterer personoplysninger.


1. Dataansvarlig

GIVE TØJCENTER ApS er dataansvarlig på givetojcenter.dk for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget om dig. Behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen. Vores kontakt oplysninger er:
Give Tøjcenter
Hjortsvangen 88
7323 Give
CVR-nr.: 28278829 Telefon:
75732540
Mail: info@givetojcenter.dk


2. Hvilke personoplysninger indsamler vi, formålet med indsamlingen og retsgrundlaget for behandlingen

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

• Besøg på hjemmeside
Når du besøger vores hjemmeside indsamler vi følgende personoplysninger om dig og din brug af hjemmesiden:
- type af browser
- søgetermer
- IP-adresse
- netværkslokation
- informationer om computer

Formålet med indsamlingen.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Optimering af brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, målrettet markedsføring, herunder retargeting via Facebook og Google, osv. Denne behandling af oplysninger er nødvendige for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud Retsgrundlaget. Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f.

Modtagere af oplysninger.
Eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift og forbedringer af hjemmesiden samt målrettet markedsføring. Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum.

Personoplysningerne registreres hos GIVE TØJCENTER ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

• Køb eller kommunikation via hjemmeside
Når du køber et produkt eller kommunikerer med os på hjemmesiden, indsamler vi de oplysninger du selv angiver:
- Navn
- Adresse
- Mailadresse
- Evt. Fødselsdato
- Telefonnummer
- Leveringsmåde
- Betalingsmåde

Formålet med indsamlingen.
Levering af bestilte produkter, så vi kan overholde vores aftale med dig, samt administration af dine rettigheder til at returnere og reklamere og overholdelse af krav til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget. Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af vores aftale om at levere en vare til dig, samt for at overholde vores retlige forpligtelse der påhviler os som dataansvarlig i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Modtagere af oplysninger.
GLS eller en transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig samt vores It-support. Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum. Oplysningerne bliver slettet 5 år efter købet, medmindre vi har et legitimt behov for at opbevare oplysningerne i længere tid, f.eks. hvis det er nødvendigt for at retskrav kan fastlægges, eller hvis opbevaring er nødvendig for at vi kan opfylde et lovkrav. Regnskabsmateriale opbevares i 5 år til udgangen af et regnskabsår.

• Tilmelding af nyhedsbrev
Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev på webshoppen, indsamler vi følgende oplysninger:
- Mailadresse

Når du tilmelder dig til vores nyhedsbrev i butikken, indsamler vi følgende oplysninger:
- Navn
- By
- Mailadresse
- Mobilnummer

Formålet med indsamlingen.
At varetage vores interesse i at kunne levere et nyhedsbrev til dig samt se geografisk hvor vores kunder kommer fra. Retsgrundlaget. Vores behandling af dine personoplysninger sker på baggrund af interesseafvejningsreglen i EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra f. Modtagere af oplysninger. Give Tøjcenter ApS samt vores It-support har adgang til oplysningerne. Tidsrum for opbevaring, eller hvilke kriterier der anvendes til at fastlægge tidsrum. Oplysningerne gemmes så længe du ønsker at modtage vores nyhedsbrev.


3. Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@givetojcenter.dk


4. Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges. Kun medarbejdere, der har et reelt behov for at få adgang til dine personoplysninger for at udføre deres arbejde, har adgang til oplysningerne. Du kan læse nærmere om vores sikkerhedsforanstaltninger i vores sikkerhedspolitik.


5. Klageinstans

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 12.10.2021