Filtrér efter
Kategorier
Pris
kr. kr.
Filter

Varer af mærket Jack & Jones

For mere end 25 år siden startede Jack&Jones ud med den første jeans kollektion. Et par unge fyre, der ville erobre verden med deres forkærlighed til denim.

Her mange år senere handler det stadig om jeans, men da Jeans ikke er nok til at dække en fyrs gadarobebehov, har man valgt at udvidde  kollektionerne, så Jack&Jones dækker hele paletten til mænd.

Jack & Jones

For mere end 25 år siden startede vi ud med at ville erobre verden. Bare et par fyre med vores første jeanskollektion og en forkærlighed til denim, man ikke kunne komme udenom.

Her mange år senere handler det hele stadig om jeans - vi har bare fået lidt flere folk med på holdet. Og ja, vi ved godt, at jeans ikke er helt nok til at dække en fyrs garderobebehov. Så vi dækker hele palletten fra urbant sportstøj, afslappede klassikere, skarpe jakkesæt, accessories og sko. Vi dækker faktisk alle de looks, du overhovedet kunne tænkes at få brug for.

Derfor er vi også lidt mere end bare et brand. Vi er et broderskab, en klub, et fællesskab bundet sammen af denim. Og her har vi ét eneste mål – at være der for fyrene. Gøre deres liv lidt nemmere, meget sjovere og ikke mindst stilet. Vores univers er en fuldstændig udramatisk zone, hvor shopping er gjort let. Det er fede jeans og fede vibes. Det er filosofien bag vores brand.