Filtrér efter
Pris
kr. kr.
Mærker
Størrelse
Filter

Jumpsuits fra Kopenhaken

Uanset om du søger efter stilfulde jumpsuits eller komfortable termodragter, er vi her for at imødekomme dine behov. Vores udvalg af termodragter, heldragter og jumpsuits er alle fra det populære danske kvalitetsmærke Kopenhaken. Vi har flere forskellige farver og styles, og måske du allerede har hørt om - Isabella, Iris, Irinna, samt den smarte regn-heldragt Lexi. Kopenhaken designere har stor fokus på både mode, kvalitet og komfort.

Du kan se vores forskellige jumpsuits eller termodragter herunder og er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at finde den, der matcher dine behov og stil.

Vind og vandtæt

For de dage, hvor du ønsker både varme og stil, tilbyder Kopenhaken jumpsuits og termodragter den perfekte løsning. De adskiller sig fra mange af de andre termodragter ved at være stort set vind- og vandtætte. Dette betyder, at hvis du skal cykle til eller fra arbejde, lufte hunden eller hesten, så er det lettere at holde varmen.

Vores jumpsuits kombinerer samtidig mode og lethed, så du kan føle dig godt tilpas og se smart ud på samme tid. Uanset om du er på udkig efter noget praktisk til udendørs aktiviteter eller til turen i gågaden, så har vi forskellige farver og stilarter til enhver smag.

Når du handler hos Give Tøjcenter, kan du være sikker på at møde vores fantastiske team Flemming, Dorthe, Majbritt og Charlotte. Vi går op i at finde det "rigtige" tøj til vores kunder, så vi altid har et stort udvalg til både mænd og damer, der afspejler god smag og stil.