Give Tøjcenter åbnede 25.11.2004
Vores Webshop givetojcenter.dk åbnede i februar 2016

Hos Give Tøjcenter finder du altid nyt og moderne kvalitetstøj til Damer i Str. 36 - 54 og til Herrer i Str. S - 6XL samt Fodtøj i Str. 36 – 50.

Vi vælger vores mærker med omhu. For os er kvaliteten vigtigere end selve mærket. Det er din sikkerhed for, ikke at betale unødigt mange penge for selve mærket.
Vores motto er ”Kvalitet til Lavpris” samt ”Hvorfor betale mere!!” og hver eneste dag arbejder vi for at leve op til dette ved at indkøbe overskudspartier til stærkt reducerede priser mixet med helt nye kollektioner der kalkuleres lavere end ”normalt”.

Derfor er vores priser altid 20-80% under vejledende udsalgspris.

Vi arbejder kontinuerligt/hele tiden på, at forbedre og udvide vores sortiment og service.
Hos Give Tøjcenter sætter vi kundens behov i fokus. Vi sætter derfor stor ære i, at vi giver kunderne en god og tryg service, så valget bliver rigtigt - og kunderne tilfredse.

Som kunde bliver du mødt af engagerede og dygtige medarbejdere, uanset om du besøger vores butik eller webshop. Samtidig gør vi en dyd ud af at skabe et givende arbejdsmiljø, hvor samarbejde og sammenhold er i højsædet. Sammen er vi både klogere og stærkere.

Du kan kontakte os på tlf.: 7573 2540 fra kl. 9.00 - 17.30 mandag - fredag eller på mail: support@givetojcenter.dk, som vi gerne besvarer inden for 4 timer i hverdagen.


Charlotte er Webkoordinator

Majbritt er Butiksassistent og er i den fysiske butik.

Dorthe er Webkoordinator og har primært med Webshoppen at gøre.

Flemming er Indehaver og er med i det hele.

Derudover er der 5 ungarbejdere ansat.

Vi glæder os alle til at betjene dig.